Gràcies de tot cor, Xesco

Avui TVE3 ha emès un reportatge dedicat a la figura del qui va ser un d’aquells grans homes de què manca la humanitat: Xesco Boix.

Poca cosa puc dir d’en Xesco que vingui de records personals, car jo aleshores només era un marrec que amb prou feines comprenia allò que passava al seu voltant. Sí que retinc, però, algunes imatges força confuses, però tanmateix imatges que de ben segur recordaré sempre.

Des d’aquí vull fer-li el meu petit i humil homenatge, no tant pel que jo vaig viure, sinó pel que ell va representar. No és just que no es recordi la seva figura i que sovint hagi caigut en l’oblit. Per això vull reivindicar-ne des d’aquí -humilment- la seva memòria.

Gràcies de tot cor, Xesco. No t’oblidarem.

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Gràcies de tot cor, Xesco

  1. Trena diu:

    Que gran que parlis d’en Xesco Boix, a mi sempre m’ha agradat molt i com molt bé dius, hi ha massa gent que no el coneix i ha caigut en l’oblit.

    Gràcies per recordar-me’l!!!

  2. Benvolgut amic, som en Lluís M. Panyella i la Maria-Josep Hernàndez, biògrafs d’en Xesco Boix. Hem trobat el teu bloc i el teu escrit dedicat a en Xesco, i ens ha agradat molt. T’hem posat un enllaç amb el teu bloc a la pàgina que estem ampliant dedicada a en Xesco

    Una abraçada!

    http://www.labicicleta.cat/xescoboix.htm

Els comentaris estan tancats.